کارتریج ایران

کارتریج ایران

کارتریج ایران

کارتریج ایران

کارتریج ایران

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

شرکت گیلان میکا به عنوان پیشرو در تولید انواع پوشش های ضدحریق معدنی با پایه ورمیکولیت جهت محافظت سازه های فلزی و بتنی در برابر آتش. این پوشش ها براساس نوع آتش به دو دسته سلولزی (ساختمانی) و هیدروکربنی (صنعتی) تقسیم می شوند. این پوشش ها با نام تجاری ورمیفایر به بازار عرضه می گردد و کلیه مراحل تولید و اجرا تحت نظارت سازمان مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی- واحد آتش انجام می گیرد.

ورمیفایر در سه نوع تولید می گردد:

ورمیفایر جی (پایه گچی): این محصول در صنعت ساختمان کاربرد دارد. پوشش ضد حریق با پایه ورمیکولیت – گچ، دارای گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و مورد تائید آتش نشانی می باشد.

ورمیفایر  سی کد 400 (پایه سیمانی): این محصول در صنعت ساختمان کاربرد دارد. پوشش ضد حریق با پایه ورمیکولیت – سیمان، دارای گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و مورد تائید آتش نشانی می باشد.

ورمیفایر  سی کد 600: پوشش ضد حریق با پایه ورمیکولیت – سیمان دارای گواهینامه آزمون استاندارد UL 1709 می باشد.

این محصول جهت مقاوم سازی سازه های فلزی و تجهیزات و ... در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرد. 

 عایق های حرارتی - ورمیکس

اندودهای عایق حرارتی با پایه ورمیکولیت برای مصارف ساختمانی و صنعتی تولید می شوند. عایق های تولیدی این شرکت نسوز بوده و دمای کارکرد آنها از 200 تا 1200 سانتیگراد می باشند. عایق های حرارتی با نام تجاری ورمیکس به بازار عرضه می گردد.

مزایای ورمیکس

  • سهولت در اجرا: اجرای آن نیاز به تیم تخصصی ندارد و همانند گچ در ساختمان اجرا می شود.
  • مقرون به صرفه: بعلت جایگزینی ورمیکس با گچ و خاک، هزینه مصالح و اجرای گچ و خاک از هزینه کل ساختمان کسر می گردد (در صورت اجرای عایق های دیگر در ساختمان، اجرای گچ و خاک الزامی است).
  • کاهش زمان پروژه: با اجرای ورمیکس دو عمل در یک زمان انجام می گیرد. عایق کاری و حذف گچ و خاک، کاهش زمان پروژه= کاهش هزینه پروژه
  • کاهش وزن ساختمان: ورمیکس 70% از گچ و خاک سبک تر است.
  • بر خلاف بسیاری از عایقها به مرور زمان هیچگونه تغییر فیزیکی و شیمیایی در آن رخ نمی دهد و در برابر خوردگی مقاوم است.
  • ترمیم بسیار ساده: پس از تخریب و تعمیرات ساختمان، ورمیکس در محل تعمیر شده، و یک پارچگی مجدد سطح بدست می آید.
  • قابل اجرا بودن آن در ساختمانهای در حال سکونت(علاوه بر آن که در آتش نمی سوزد از مصالح و تجهیزات پشت خود (سازه های فلزی، کابل های برق و ...) نیز در برابر حریق حفاظت می کند.)
  • یک پارچگی عایق: از مهم ترین خصوصیات یک عایق خوب یک پارچه بودن آن پس از اجرا است و چون ورمیکس یک ملات است هیچگونه شکاف پس از اجرا مانند عایقهای قطعه ای نخواهد داشت (وجود هر گونه شکاف باعث ایجاد پل حرارتی و اتلاف شدید در ساختمان خواهد شد).
  • ورمیکس را می توان در رنگهای متنوع و بافت و نمای سنتی در معماری و همچنین بازسازی بناهای تاریخی بکار برد.
  • با توجه به اینکه این محصول کاملا طبیعی و معدنی می باشد فلذا هیچگونه آلودگی زیست محیطی ایجاد نکرده و به سهولت به طبیعت باز می گردد. همچنین باعث مشکلات تنفسی و استنشاقی نخواهد شد.

گیلان میکا

  • مانی نیک
  • ۰
  • ۰

لوله (pipe) میله یا استوانه ی توخالی، بلند و دوسر باز، با سطح مقطع دایره ای است که از آن جهت انتقال سیالات از یک مکان به یک مکان دیگر استفاده می شود. یکی از رایج ترین و پرکاربردترین لوله های مورد استفاده در صنعت، لوله فولادی است.

لوله فولادی در سال 1800 میلادی وارد عرصه ی صنعت شد و تاکنون از آن استفاده های زیادی در صنایع مختلف شده است. جنس این لوله ها از فولاد کربن استیل است. لوله های فولادی به علت داشتن ضخامت زیاد، استحکام بالا و مقاومت بالا در برابر گرما و خوردگی در صنایع مختلف صنعتی و پالایشگاهی، همچنین مکان هایی با شرایط آب و هوایی گوناگون به منظور جا به جایی نفت، گاز و سایر سیالات دیگر، کاربرد دارند.

در ادامه به بررسی نحوه تولید، کاربرد لوله های فولادی و روش تولید لوله های بدون درز میپردازیم.

به طور کلی روش تولید لوله فولادی به دو دسته درز دار و بدون درز تقسیم میشود که لوله های فولادی بدون درز در اصطلاح به لوله های مانیسمان یا Seamless گفته می شود.

کاربردهای مختلف لوله فولادی
استحکام بالا، مقاومت در برابر گرما و خوردگی از مهمترین ویژگی های لوله فولادی است که باعث شده این لوله ها در ساخت سیستم های لوله کشی صنایع و پالایشگاه های بهترین گزینه ی انتخابی باشند.

هدف این است که سیالات (گاز، مایعات و …) داخل لوله جریان پیدا کنند. قطر بیرونی با حرف A و ضخامت دیوار با اعداد برنامه ریزی شده، تعیین می شوند. این لوله ها معمولا لوله های ترتیبی نیز نامیده می شوند (برای مثال لوله گاز، لوله آب و …). اندازه های غیر استاندارد معمولا غیر قابل دسترس هستند. لوله های ترتیبی که اندازه قطر بیرونی آنها مشخص هستند با اسامی ویژه همچون لوله هیدرولیکی یا لوله های کولری نیز نام برده می شوند.

نوع و دسترسی لوله ها بسته به کاربرد آنها در معماری یا کاربرد ماشینی آنها، متنوع هستند. اندازه ی آنها در موارد کاربرد معماری، استاندارد شده است. همچنین برای استفاده ماشینی تعداد زیاد و انواع مختلف لوله فولادی وجود دارند که انتخاب آنها بستگی به نوع استفاده، کیفیت و دقت مورد نیاز آنها، دارد.

انتخاب لوله های فولادی
هنگام انتخاب لوله فولادی آنها را مطابق با استانداردهای از پیش تعیین شده انتخاب نمایید. این لوله ها با توجه به نوع، سایز، و کاربردشان متفاوت هستند، بنابراین باتوجه به انواع مختلف لوله های فولادی و نیازمندی هایتان از یک فروشنده متخصص و با تجربه کاری لازم در تهیه و خرید این نوع لوله های کمک بگیرید.

هنگام انتخاب لوله فولادی آنها را مطابق استاندارد از پیش تعیین شده انتخاب نمایید، لوله های فولادی در انواع مختلف، با سایزها و کاربردهای متفاوت موجود هستند زیرا به طور بسیار وسیعی در مقادیر چشمگیری در دسترس هستند. پس با توجه به گزینه های مورد نیاز یک فروشنده مناسب انتخاب خواهد شد.

مطالعه مقاله فلنج چیست را توصیه میکنیم.

لوله های بدون درز
لوله های بدون درز که در اصطلاح علمی از آنها به عنوان سیم لس (Seamless) نام برده میشود به آن دسته از لوله ها گفته می شود که از طریق فشار و ایجاد سوراخ درون یک شمش جامد ایجاد می شوند بدین معنی که در مراحل تولید آنها، روش جوش به وسیله فلزات کاربرد ندارد.

لوله های بدون درز به دلیل نداشتن درز جوش در فرآیند تولید نبست به لوله های درز دار از کیفیت بالاتر و استحکام بیشتری برخوردار هستند. از مهمترین تفاوت های لوله های درزدار و بدون درز میتوان به روش تولید و مواد اولیه بکار رفته در ساخت آنها اشاره کرد.

روش تولید لوله های بدون درز (Seamless)
روش تولید معمولی لوله های بدون درز، فرآیند Mannesmann ( لوله مانیسمان ) نامیده می شود. ابتدا یک میله گرد تا دمای مورد نیاز حرارت داده می شود. همزمان با نگه داشتن فشار بر روی صفحه بیرونی قالب ایجاد کننده سوراخ، یک پلاگین به داخل شمش وارد می شود تا حفره لوله را ایجاد کند. این روش تولید برای حجم زیاد تولیدات مفید است. در این روش می توان لوله هایی با قطری بزرگ تولید کرد و همچنین برای تولید لوله های دیواری ضخیم مناسب است.

ویژگی ها
در مراحل تولید لوله های بدون درز به دلیل اینکه هیچ اتصالی وجود ندارد، قدرت و یکپارچگی اصلی آن باقی خواهد ماند. اما عیب اصلی در دقت ابعاد آنها می باشد که در این روش، تولید محدود است.

از مهمترین دلایل برتری لوله های بدون درز (Seamless) نسبت به لوله های درزدار (Welded pipe) میتوان به صرفه اقتصادی بالا، ایمنی، سرعت در انتقال سیالات، مقاومت بالا در برابر کشش و …. اشاره کرد.

موارد مصرفی لوله های بدون درز(Seamless)
این لوله ها در اندازه ها و ضخامت های مختلف برای صنایع و مصارف مختلف از جمله تهیه لوازم خانگی، ساختمان، تولید موتورسیکلت و دوچرخه، صنایع ماشین سازی در اشکال مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه براین لوله های بدون درز در اشکال مختلف از جمله لوله بولیر، لوله گاز، لوله شوفاژ، داربست، کمک فنر و اگزوز، و… قابل استفاده می باشند.

به دلیل نبود درز جوش در مراحل تولید، کیفیت و استحکام بالا، زیبایی ظاهری، چشمگیر بودن مقاطع گرد در این نوع لوله ها در مقایسه با سایر محصولات در بسیاری از مراکز پر رفت و آمد و همچنین در برپایی سازه های فضایی از جمله ایستگاه های اتوبوس، قطار، پل عابر پیاده، و…. از لوله های فولادی بدون درز استفاده می کنند.

  • مانی نیک
  • ۰
  • ۰

در این مقاله به شرح مختصری بر استاندارد، استاندارد های صنعت نفت و گاز و پتروشیمی بویژه استاندارد API و انجمن نفت آمریکا API و کمیته های استاندارد می پردازیم.

استاندارد چیست؟
استانداردها زبان ایجاد تفاهم بین المللی میان تولید کننده و مصرف کننده تجهیزات بوده و کمک شایانی به مصرف کنندگان در نحوه انتخاب و دستیابی به تجهیزات مناسب ومورد نیاز خود می نماید.

استاندارد ها به عنوان مدرکی جهت درج روش ساخت و تولید و آزمایش محصول می باشند و  موجب افزایش ایمنی در عملیاتهای صنعتی شده، کیفیت را تضمین نموده، منجر به کاهش هزینه ها  و ضایعات شده و به حداقل رساندن پیچیدگیها کمک می نمایند.

آنها به روند پذیرش محصولات در بازار سرعت بخشیده و از تغییرات عمده و مکرر محصولات تولیدی جلوگیری می نمایند .

در تمامی صنایع، به ویژه صنعت نفت و گاز و پتروشیمی تمامی کالاها بر اساس استانداردهای معتبر جهانی تهیه می شوند که برخی از آنها به شرح ذیل می باشد:

API : American petroleum institute

ASTM : American society for testing & material

AGA : American gas association

ISIRI : Iranian standard & industrial resesrch institute

IGS : Iranian gas standard

IPS : Iranian petroleum institute

MSS-SP : Manufacturer standard society-stndard practice

DIN : Deustches institute for normang e.v

BSI : British standard institution

JIS : Japanese industrial standard

EN : Euronorm

 

استاندارد API ( انجمن نفت آمریکا)
در سال 1919 میلادی، انجمن نفت آمریکا American petroleum institute در شهر کلمیبیا تاسیس گردیده و از سال 1924 تبدیل به مرکز تدوین و نگهداری استانداردهای صنعت نفت و گاز سراسر جهان تبدیل شده است.

تدوین این استانداردها  کمک شایانی به صنعت در جهت کسب رضایت مصرف کنندگان و  تولید و اختراع  محصولات با کیفیت و ارائه خدمات مطلوب  نموده است.

انجمن نفت آمریکا با ادعای همکاری با 650 شرکت در خصوص تولید، پالایش، توزیع و سایر بخشهای صنعت نفت به عنوان بزرگترین انجمن تجاری صنعت نفت و گاز آمریکا محسوب می گردد.

این انجمن در هر سال بالغ بر 300،000 اثر شامل کتابها، استانداردهای فنی، کتابهای الکترونیکی نرم افزارو کاتالوگ منتشر می کند. عناوین مطالبی که در کاتالوگ می توانید ملاحظه کنید شامل بخشهای زیر می باشد:

اکتشاف و تولید، اندازه گیری نفت، بازاریابی، انتقال،  پالایش، ایمنی و آتشنشانی و …

 

کمیته های استاندارد
کمیته های فرعی و گروههای کاری تشکیل شده از متخصصان صنعتی، کمیته های استاندارد API را تشکیل داده که  به تدوین استانداردهای API می پردازند.  روش کار به این صورت است که در مرحله نخست نیاز به استاندارد جدید توسط گروه ها  تأیید شده و در مرحله بعد در مورد  تدوین استاندارد یا تأیید و بازنگری آنها اقدام می نمایند.

در هر پروژه  صحت سنجی الزامات کاری و ایمنی معتبر، انجام می گردد. نویسندگان استانداردها عضو گروه های فرعی و نمایندگان گروههای ذینفع استاندارد، متعلق به گروه های کاری می باشند.

شرکت های نفت و گاز، تولید کنندگان و تأمین کنندگان، پیمانکاران و مشاوران و نمایندگان آژانس های دولتی و دانشگاهها ، گروه های ذینفعان را تشکیل می دهند.

کمیته های استاندارد شامل کمیته های پایین دستی  و کمیته های بالا دستی بوده که کمیته های پایین دستی شامل  :

کمیته CRE
کمیته PSG
کمیته SFPG
کمیته بازاریابی MKT
کمیته اندازه گیری سیالات نفتی COPM
کمیته استانداردهای ریلی
و کمیته های بالا دستی شامل  کمیته استانداردسازی مواد و تجهیزات میادین نفتیCSOEM  و کمیته فرعی برای عملیاتهای تولید و حفاری DPOS  می باشد.

کمیته استانداردسازی مواد و تجهیزات میادین نفتی CSOEM خود متشکل از چندین کمیته فرعی بوده که هریک در یک زمینه خاصی از تجهیزات اکتشاف و تولید میادین نفتی فعالیت می نمایند که شامل کمیته های زیر می باشند:

SC2-کمیته فرعی برای تأسیسات فراساحلی
SC5-کمیته فرعی برای کالاهای تیوبی
SC6-کمیته فرعی برای شیرآلات و تجهیزات سرچاهی
SC8 -کمیته فرعی برای تجهیزات و ادوات حفاری
-SC10 کمیته فرعی برای سیمانکاری چاه
SC11 -کمیته فرعی برای تجهیزات عملیاتی میادین نفتی
SC13 -کمیته فرعی برای عملیات تکمیل حفاری و سیالات کاربردی در شکافدار کردن مخازن نفتی
SC15 -کمیته فرعی برای لوله های پلاستیکی و فایبرگالس
SC16 -کمیته فرعی برای تجهیات کنترل چاه حفاری
SC17 -کمیته فرعی برای تجهیزات تولیدی زیردریا
SC18 -کمیته فرعی برای کیفیت
SC19 کمیته فرعی برای تجهیزات تکمیل چاه
SC20 کمیته فرعی برای مدیریت زنجیره تأمین
SC21 -کمیته فرعی برای مواد

کمیته استانداردسازی مواد و تجهیزات میادین نفتی یکی از کمیته های استاندارد  API است که کمیته فرعی شماره 5 کالاهای لوله مسئول تدوین استاندارد API می باشد.

دامنه کاری استاندارد API:
استاندارد API  مربوط به تدوین شرایط و مقررات 2 نوع تولید لوله می باشد. استانداردPSL1   و PSL2 مرتبط با تولید لوله های بدون درز و لوله های درزجوش که در خطوط انتقال نفت و گاز کاربرد دارند ، بوده و در مورد تولید لوله به روش قالب گیری یا ریخته گری CAST PIPE  کاربرد ندارد.

روش تهیه استاندارد:
با مراجعه به فروشگاه انتشارات API  می توانید استانداردهای API  را تهیه نمایید. برای مطالعه بیشتر در این زمینه به سایت www.api.org مراجعه فرمایید.

در سایت  فوق نشانی  آدرس ایمیل و شماره تماس توزیع کنندگان مجاز محصولات API در نقاط مختلف دنیا گردآوری شده است.

منابع:

استاندارد API
جزوه استانداردهای انجمن نفت آمریکا نهیه کننده: هادی ابراهیم فتح آبادی
جزوه آشنایی با استانداردهایAPI,ASME, ASTM گردآوری: یوسف اکبری
API Specification 5L/ISO 3183

  • مانی نیک
  • ۰
  • ۰

امروزه استفاده از زنجیر صنعتی سبب شده تا بتوان به‌راحتی قدرت مکانیکی را از جایی به‌جای دیگر انتقال داد. کاربرد زنجیرهای صنایع مختلف خیلی وقت است که باعث شده پیشرفت چشمگیری در کاهش هزینه تولید و… صورت بگیرد. یکی از بهترین انواع زنجیرهایی که در بازار ایران و جهان یافت می‌شود زنجیرهای کانا ساخت کشور ژاپن است.

فروشگاه آزادی با بیش از 30 سال تجربه در تامین و ساخت زنجیرهای صنعتی آمادگی در خصوص فروش زنجیر صنعتی در انواع زنجیر ها را دارد. شما می توانید جهت استعلام قیمت زنجیر صنعتی در ساعات اداری با شما 33913512 تماس بگیرید.

در تعریف زنجیر صنعتی چیست یا industrial chain را میتوان گفت قطعه ای دانست که در جهت انتقال قدرت و نیرو در ماشین آلات مختلف بکار می رود. زنجیرهای صنعتی با درگیر شدن در قرقره یا چرخ دنده ها وظیفه این انتقال نیرو را برعهده می گیرند.

در زنجیر صنعتی متداول ترین جنس به کار رفته استیل نگیر و فولاد با کربن کم یا زیاد است. در زنجیرهای صنعتی جهت محافظت از زنجیر از پوشش گالوانیزه استفاده می شود. پوشش گالوانیزه باعث افزایش عمر کاری زنجیر می شود، همچنین استفاده زنجیرهای با جنس تلفون نیز وجود دارد.

جنس انواع زنجیرهای صنعتی

زنجیر استیل 316

فروش زنجیر صنعتی با جنس استیل 316 در شرایط دمایی خیلی بالا و خیلی خورنده استفاده می گردد. 

زنجیر استیل 304

زنجیر با جنس استیل 304 جهت استفاده در محیط با خوردندگی بالا و شرایط دمایی با درجه حرارت بالا مورد استفاده قرار می گیرد. این زنجیر نگیر نیز نامیده می شوند.

زنجیر استیل AS 600

از مهمترین زنجیرهای سری 600 که برای دما بالا و محیط های خورنده است. این قطعات زنجیر سخت کاری شده و مقاومت سایشی بیشتری نسبت به زنجیر استیل 304 دارد.

زنجیر صنعتی پوشش نیکل

در شرایطی که تماس لحظه ای وجود داشته باشد از زنجیر با پوشش نیکل استفاده می گردد. همچنین در شرایطی که زنجیر در معرض آب قرار داشته باشد استفاده از زنجیرصنعتی پوشش نیکل مناسب است.

زنجیرهای صنعتی در صنایع مختلف به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرد و کیفیت آن تاثیر بسزایی در عمر ماشین آلات دارد.

در حوزه کشاورزی استفاده زنجیر کشاورزی پرکاربرد است، زنجیرکمباین یکی از آن تجهیزات است. کمباین جهت برداشت محصولات به کشاورزان کمک بسزایی میکند.

در حوزه راه سازی، انبارداری، کارخانه های سنگبری، صنعت سیمان و فولاد نیز زنجیر لیفتراک ، زنجیر جرثقیل و زنجیر لودر ، زنجیر گریدر، زنجیر بچینگ و کانوایر زنجیری  استفاده می شود.

  • مقاومت بالا در مقابل خوردگی
  • عمر کافی حین کار مداوم در میان گرد و خاک
  • مقاومت خوب در مقابل سایش و ضربه و زنگ زدگی.
  • دارای تاییدیه استاندارد
  • طراحی تحت فناوری روز
  • کاهش اصطکاک در تجهیزات
  • سایش کمتر با گرما
  • خرابی کمتر
  • افزایش عمر تجهیزات صنعتی
  • کاهش هزینه نگهداری و تعمیرات دستگاه‌های صنعتی
  • مانی نیک